AOV intermediairwijziging

AOV intermediairwijziging

AOV Intermediairswijziging

AOV intermediarwijziging

Met een AOV intermediairwijziging kunt u de elders lopende arbeidsongeschiktheidsverzekering overdragen aan flexibele-aov.nl en door ons laten beheren.

Bestaande AOV?

Heeft u een bestaande AOV afgesloten bij een andere adviseur of intermediair? Dan kunt u de verzekeringsmaatschappij verzoeken de polis over te voeren naar de administratie van flexibele-aov.nl. Als u het onderstaande formulier ingevuld en ondertekend aan ons terug stuurt dan kunt u gebruiken maken van onze dienstverlening. Op het formulier “Intermediairwijziging” kunt u aangeven welke diensten u wenst en u kiest daarbij het AOV Polisbeheer met of zonder adviseur.

Na ontvangst van uw verzoek vragen wij de verzekeraar de polis waar nodig aan te passen, zoals bijvoorbeeld het laten vervallen van provisie. Mochten er extra werkzaamheden nodig zijn, anders dan vermeld op de intermediairwijziging, dan zullen wij u vooraf informeren over eventuele kosten en mogelijke opties.

AOV tip: 

Het kan gunstig zijn om uw bestaande arbeidsongeschiktheidsverzekering (met eventuele provisie) met een intermediairwijziging naar het agentschap van flexibele-aov.nl over te voeren en een abonnementstarief naar keuze te betalen. Indien gewenst zullen wij na de overdracht van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) de polis controleren of de samenstelling van de verzekering nog past en waar nodig actualiseren.

In het algemeen werken verzekeraars mee aan een intermediairwijziging. Soms kunnen bijzondere omstandigheden van toepassing zijn waardoor een wijziging niet kan worden uitgevoerd.

Downloads: