AOV met advies

AOV met advies

AOV met advies

AOV met advies van flexibele-aov.nl

U kunt uw AOV afsluiten met hulp van onze adviseur of zelf online afsluiten bij een geselecteerde aanbieder. Wij bieden uitgebreide dienstverlening voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Flexibele-aov.nl kan u van dienst zijn met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Wat is AOV met advies?

flexibele-aov.nl geeft onafhankelijk advies over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Op basis van een inventarisatie en een risico-analyse van uw financiële situatie ontvangt u van onze adviseur inkomensverzekeringen een adviesrapport (inclusief een marktvergelijking van premie en polisvoorwaarden).

Hierdoor krijgt u advies voor een AOV op maat, die past bij uw risico’s en wensen. Onze advieswerkzaamheden worden uitgevoerd op declaratiebasis. In een opdracht tot dienstverlening geven wij u inzicht in onze uurtarieven en een inschatting van de benodigde uren. Wij werken samen met diverse aanbieders, in ons advies wordt een vergelijking opgenomen tussen de diverse aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen:

Aanbieders AOV

Wij werken samen met:
a.s.r. (vh De Amersfoortse en Generali), Aegon, Allianz, Avéro Achmea, De Goudse, Klaverblad, Movir (v.h. Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en Reaal) en TAF.

AOV zonder advies

Wenst u geen advies over uw AOV? Maar eventueel hulp en ondersteuning als het nodig is? Bij flexibele-aov.nl is het mogelijk om de arbeidsongeschiktheidsverzekering van een door ons geselecteerde verzekeraar direct af te sluiten zonder advies.

AOV direct aanvragen

U vult uw gegevens in, u stelt zelf uw polis samen, u berekent de AOV-premie, u maakt de kennistoets en u vraagt online uw AOV aan! De kennistoets is wettelijk verplicht, zodat wij en de verzekeraar kunnen controleren of de door aangevraagde AOV bij u past. Kijk op flexibele-aov.nl voor meer informatie.

AOV bemiddeling

Als u de arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit via flexibele-aov.nl dan zorgen wij voor de afwikkeling van uw aanvraag, wij begeleiden uw gezondheidsverklaring of keuring en wij controleren de afgegeven polis en bijbehorende documenten.

AOV polisbeheer

Zodra uw AOV is afgesloten en de polis is afgegeven door de verzekeraar dan starten wij met beheer van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Kijk voor onze werkzaamheden in het overzicht AOV-dienstverlening.

AOV intermediarswijziging

Als u een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft dan kunt deze overdragen aan flexibele-aov.nl door gebruik te maken van een intermediairswijziging. Na overdracht wordt uw bestaande polis geactualiseerd en waar mogelijk provisievrij gemaakt. U kiest daarbij voor het AOV Polisbeheer met of zonder adviseur.

Meer weten over arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? Neem dan contact op met flexibele-aov.nl en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar info@flexibele-aov.nl. U kunt ook via onze website een verzoek tot offerte insturen.

AOV met advies