Offerte AOV

AOV offerte

Als u door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken, kan dat grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor u, uw gezin als uw onderneming. De overheid gaat er vanuit dat u als ondernemer heeft gezorgd voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV).

AOV met advies

AOV met advies of zelf afsluiten?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering of AOV is een complexe inkomensverzekering. Wilt u een compleet advies dan staat onze adviseur voor u klaar. En als u zelf kennis in huis dan kunt u bij flexibele-aov.nl kiezen voor het afsluiten om een AOV zonder advies af te sluiten. Flexibele-aov.nl biedt u onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Lage AOV-premie en uitstekende polisvoorwaarden

In ons advies betrekken wij o.a. de branche- en mantelafspraken als het gaat om uw AOV. Per bedrijfstak of sector zijn collectieve afspraken gemaakt met verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij u arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aanbieden met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Regelmatig zien wij forse premiebesparingen ten opzichte van andere aanbieders. Dit kan u veel premie per jaar schelen.

Vraag uw offerte direct aan!