AOV vergelijking

Avéro Achmea AOV

AOV met advies   AOV vergelijking

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Avéro Achmea: Inkomen Continu

Als ondernemer wilt u vooral ondernemen. U bent zelf verantwoordelijk voor uw bedrijf en uw inkomen. Ook als u door ziekte langdurig of misschien helemaal niet meer kunt werken.

Continuïteit van uw inkomen, ook als u niet meer kunt werken

Voor u als ondernemer is er geen cao of wettelijke uitkering. Juist in deze situatie wilt u de zekerheid van een vast inkomen. De arbeidsongeschiktheidsverzekering Inkomen Continu van Avéro Achmea geeft u deze inkomenszekerheid. Maar helpt u ook om preventief het risico op arbeidsongeschiktheid te voorkomen en te verkleinen. En als het toch zover komt, krijgt u professionele hulp om snel weer te herstellen.

U heeft keuze uit 2 verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen: Compact en Compleet

Inkomen Continu Compact

Dit is een basis arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een aantrekkelijke premie. U kunt zich al verzekeren vanaf € 4.000 tot maximaal € 20.000 per jaar. Bovendien krijgt u professionele hulp om snel weer te gaan werken. Uw continuïteit als ondernemer staat voorop.

Inkomen Continu Compleet

Deze verzekering biedt u een complete dekking die u volledig kunt afstemmen op uw wensen. U kunt tot 80% van uw fiscale inkomen verzekeren met een maximum van € 150.000 per jaar. Ook is het mogelijk om de vaste lasten van uw onderneming tot maximaal € 20.000 per jaar mee te verzekeren. Vrouwelijke verzekerden hebben recht op een zwangerschapsuitkering.

Voor startende ondernemers: Inkomen Continu Compleet met Meegroeioptie

Deze verzekering is voor startende ondernemers die een complete dekking wensen maar bij aanvang van de verzekering starten met een laag verzekerd bedrag van maximaal € 30.000. U kunt vervolgens uw verzekerd bedrag in de eerste 3 jaar met maximaal € 20.000 mee te laten groeien zonder een medische beoordeling. Daarna kunt u elk jaar uw verzekerd bedrag met 10% verhogen, weer zonder medische beoordeling.

Voor vrije beroepen: Inkomen Continu Compleet voor Vrije Beroepen

Deze verzekering is voor vrijeberoepsbeoefenaars die een complete dekking wensen en behoefte hebben aan een extra hoog verzekerd bedrag. Bij aanvang kunt u 80% van uw fiscale inkomen verzekeren tot een maximum van € 250.000 per jaar verzekeren. Daarna kunt u elk jaar uw verzekerd bedrag met 10% verhogen, zonder medische beoordeling. Bent u (para)medicus? Dan kunt u naast de vaste lastenverzekering ook kiezen voor een extra waarnemingskostenverzekering.

Voor partners van maat- en vennootschappen: Collectieve Groeps AOV

De Groeps AOV is een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor o.a. partners binnen maatschappen en vennootschappen. En biedt een zeer ruime en uitgebreide dekking tegen een aantrekkelijke collectiviteit premie. Het is mogelijk om een verzekerd bedrag tot maximaal € 300.000 per partner te verzekeren. Deze collectiviteit kunt u al afsluiten vanaf 5 partners of meer.

Niet alles is verzekerd

Bij Avéro Achmea bent u goed verzekerd. Toch zijn er ook dingen die niet verzekerd zijn. In onze polisvoorwaarden vindt u een duidelijk overzicht wat wel en niet is verzekerd. Lees daarom de voorwaarden voor u een verzekering afsluit. Het helpt u met het maken van een goede keuze.

Voordelen Avéro Achmea AOV

  • Flexibele inkomensbescherming
  • Eerste 3 jaar instroomkorting
  • Geen inkomenstoets bij arbeidsongeschiktheid
  • Uitgebreid preventiepakket

Onafhankelijk advies

Onze onafhankelijk adviseur geeft u een professioneel advies. Afgestemd op de financiële mogelijkheden en speciale wensen van uw bedrijf. Hij bemiddelt voor veel financiële dienstverleners en kiest de beste oplossing voor u en uw onderneming.

Bovenstaande producten worden opgenomen in ons adviesrapport en marktvergelijking als u kiest voor AOV met advies.